Siddert Den Haag al voor Jan Roos?

Jan Roos (Alkmaar, 27 januari 1977) is een Nederlands columnist en journalist…

Roos, oorspronkelijk grafisch ontwerper, werkte van 2007 tot 2010 bij BNR Nieuwsradio, waar hij tijdens het EK voetbal van 2008 een populaire column verzorgde. Van 2010 tot 2015 was hij verbonden aan de omroep Powned, waarvoor hij korte televisiereportages maakte en copresentator van het opiniërende journalistieke radioprogramma Echte Jannen was. Sinds augustus 2015 is hij verbonden aan het webforum GeenStijl, waarvoor hij onder meer het interviewprogramma Gesprek Op Niveau maakt. Op 29 augustus 2016 wordt bekend dat Roos stopt bij Geenstijl en de overstap maakt naar de politiek, waar hij bij VNL het lijsttrekkerschap op zich zal nemen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s