Geen reset voor TTIP, ze gaan gewoon door… tijd voor hooivorken

Milieudefensie:

23 september 2016 – Mooie woorden klonken er de laatste tijd. TTIP is mislukt. We kunnen beter stoppen. We hebben een reset nodig. Maar de daden gaan in tegengestelde richting. De TTIP-trein gaat door, met steun van de Nederlandse én andere EU-regeringen. En dus gaat de aanval op de democratie door, gaat het opwerpen van obstakels voor een duurzame samenleving door, en gaan wij door met het mobiliseren van protest. […].

Op 22 oktober organiseren we een grote demonstratie tegen foute handelsverdragen en voor een duurzame en eerlijke economie. Op het Museumplein in Amsterdam. Doe mee.

Bron en de rest van het artikel: milieudefensie.nl

Wat was TTIP ook alweer?

Zijn bewering dat de regering het een en ander stil wilde houden heb ik gecheckt, deze man loog niet… Geen woord van de NOS over dit onderwerp totdat hij erover begon. Check maar: Vóór 15 maart 2015 was er niet één artikel over dit onderwerp bij de NOS èn in de Nederlandstalige mainstream media.

Oh, wat worden wij weer genaaid zeg…

Gerelateerd: Handelsverdrag TTIP doodverklaard?