Ik ben een witte kuttekop en stink naar kaas.

Wat ik laatst tegenkwam (Zucht!)… Triest en begrijpelijk.

niccolumn

Ik woon al 25 jaar in 0032 en word regelmatig uitgemaakt voor stomme Hollander, kaaskop en gierigaard. Ben ik daardoor beledigd? Nee hoor. Voel ik mij gediscrimineerd? Ook niet, want alle Belgen zijn dom, hebben een puntzak en roepen de hele dag ‘Allez madammeke, wilt ge poepen?’. Het is 10 meter lang en stinkt naar kaas? Een bus vol Hollanders. Boeien! Mijn tenen zijn gelukkig niet zo lang, schoenmaatje 36, dus lach me dood.

Toen ik als klein meisje van 020 naar 035 verhuisde was ik het dochtertje van ouders die van crimineel geld een boerderijtje hadden gekocht, want uit Amsterdam, dus crimineel en kapsones. Voelde ik mij daardoor beledigd? Nee hoor, want écht iedereen die uit 020 komt is crimineel en heeft connectie’s met de onderwereld, vandaar mijn bijnaam ‘Nicoke’. Wij schreeuwden ook voortdurend ‘Krijg toch allemaal de kolere en val van mijn part allemaal dood’. Lachen joh.

Toen ik van 035 naar 040…

View original post 672 woorden meerCategorieën:alternatieve Media

Tags: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: