De Engelstalige versie, mister Soemo punt com

Die is nu ook in de lucht, de volgende stap gezet: mistersoemo.com. Daarbij krijg ik assistentie van Julia aan de andere kant van de wereld. Zij verzorgt de digitale knipselkrant uit YouTubefilmpjes, het dagelijkse nieuws. Ik hoop voor de toekomst dat er meer mensen mee zullen doen online. Ik wil nog meer mensen hebben die mee willen doen, mensen die wat te vertellen hebben, die willen schrijven.

Als het goed is gaat dat zich opbouwen, voorlopig genoeg te doen. Mijn werk en mijn dagelijkse bezigheid.

28 januari Eddy Assan, de vorige keer verzuimde ik tegen de afspraak in op te dagen door privéomstandigheden, dus deze keer moet ik gewoon gaan. Met de hoop op toestemming om beelden te schieten. Ik moet weer eens bezig zijn met film…

Gr. Lindau *Categorieën:schrijfsels

Tags: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: