Matisyahu – Close My Eyes LIVE at Stubb’s

Matthew Paul Miller (West Chester, 30 juni 1979), Hebreeuwse artiestennaam Matisyahu, is een Amerikaans-Joodse reggaezanger.

Matisyahu werd in 2000 volgeling van de chassidische stroming binnen het jodendom. Hij ging traditionele kleding dragen, liet een zware baard staan en schreef religieuze teksten. In 2006 had Matisyahu een wereldwijde hit met de liveversie van het nummer King without a crown. Matisyahu schoor eind 2011 zijn baard af, maar bleef achter zijn geloof staan. In augustus 2015 werd Matisyahu op het Spaanse festival Rototom Sunsplash Reggae geweerd nadat hij geweigerd had op grond van zijn eerdere uitgesproken steun aan Israël een verklaring af te geven waarin hij het recht van de Palestijnen op een eigen staat erkende. De organisatie was naar eigen zeggen bedreigd met een verstoring van het festival door de BDS-beweging (boycot, desinvestering en sancties tegen Israël) overstag gegaan. Voor de zomer van 2016 componeerde hij het lied Sunshine Across Israel met opnamen van de mooiste plaatsen (en mensen) van Israël.