Ronald Bernard door Irma Schiffers

Irma Schiffers : Geboren (meer neergestort) op 3 februari 1962 ergens in Hilversum; Jungiaans therapeut; waarheidszoeker; coach; lightwarrior; zeer toegewijd aan mens, dier en de natuur; gevoelig en allergisch voor bedrog en corruptie, intuïtief kunstschilder; (ex-)bassist; ja ook HSP; sociale idealist; gevoel voor humor, spiritueel en aards (all-in-one!) en waterman in optima forma; ik ga voor vrijheid, onafhankelijkheid, gelijkheid, rechtvaardigheid, transparantie en eerlijkheid. Wordt door anderen vaak geïnterpreteerd als onnavolgbaar, excentriek en weird…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s