Geheim van Feijenoord – Werk aan de wijk

Farida Moultmar heeft in Brussel de mode-academie gevolgd en wilde coupeuse worden voor grote modehuizen. Na haar komst naar Nederland is haar levenspad iets anders gelopen. Haar talent zet ze nu in om dames en heren uit de buurt het vak te leren.

‘In iedere wijk zit verborgen talent’ zegt ze, ‘dat moet er alleen uit worden gehaald’. Bailey is ook een man met talent. Hij is in Curaçao opgeleid tot architect maar kan in Nederland geen passend werk vinden. Nu is hij werkzaam voor ‘Schoon’ een initiatief van de Afrikaanderwijkcorporatie dat ervoor zorgt dat je in je eigen buurt schoonmaakwerk kan doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s