Het protest van een Koerdische Nederlander tegen Turkije

Als een Koerdisch-Nederlandse burger, wil ik mijn woede uiten over het bloedbad in Afrin en de houding van de Nederlandse regering. Ik veroordeel Turkije voor alle kinderslachtoffers in Afrin, van wie de vaders en moeders ISIS verdreven hebben en ervoor gezorgd hebben dat de NAVO-landen veiliger zijn geworden voor alle kinderen.

De strijd in Afrin zal alleen maar leiden tot meer escalatie tussen de Turken en de Koerden in de hele wereld.

As a Kurdish-Dutch citizen, I want to express my anger about the massacre in Afrin and the attitude of the Dutch government. I condemn Turkey for all for all child victims in Afrin, whose fathers and mothers have expelled ISIS and ensured that NATO countries have become safer for their children. The battle in Afrin will only lead to more escalation between the Turks and Kurds in the whole world.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s