Historische topontmoeting tussen Trump en Kim-Jong-un

De topontmoeting tussen de Amerikaanse president Donald Trump en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-Un is vannacht in Singapore. De ontmoeting tussen beide leiders zal de geschiedenisboeken ingaan.

KIM & TRUMP: Wat willen ze van elkaar?

Vannacht praten ze twee uur lang met elkaar. Donald Trump en Kim Jong-un, samen in een kamer, met ieder een tolk. De vraag is of de twee het eens kunnen worden en of ze deze top het diplomatieke succes kunnen maken dat ze allebei hard nodig hebben. Dat zal flinke stuurmanskunst vergen, want ieder heeft uiteenlopende belangen. Wat willen ze van elkaar?

LIVE: Correspondenten over historische ontmoeting tussen VS en Noord-Korea

Dit is de live Q&A over de historische ontmoeting tussen de Amerikaanse en Noord-Koreaanse leiders. Die vindt komende nacht plaats, Nederlandse tijd, in Singapore. Hoe groot is de kans op succes? En wat kunnen we verwachten? Onze correspondenten zijn er om jouw vragen te beantwoorden.