WANKEL: Jean-Claude Juncker moet overeind worden gehouden tijdens NAVO-top

Opmerkelijke beelden van de voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker tijdens de NAVO-top. Hij staat wankel op zijn benen en komt met moeite een trapje op en af. De EC-voorzitter werd door verschillende wereldleiders, waaronder de presidenten van Finland en Oekraïne, overeind gehouden. Later moest premier Rutte de Commissievoorzitter begeleiden bij het weglopen.

Volgens Rutte had Juncker last van zijn rug. De Commissievoorzitter had gedurende het hele evenement toch een flinke glimlach op zijn gezicht. Volgens Rutte was dat omdat Juncker een man met “een goed humeur is”. Ook zegt hij dat de rugproblemen bij Juncker al langer aanhouden. “Het is een probleem waar hij last van heeft. Dan heeft hij pijnaanvallen.”

De woordvoerder van Juncker wil niets zeggen over de gezondheid van de EC-voorzitter.: “Het is niet aan ons om zijn gezondheid in het openbaar te bespreken.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s