Pedofilie is een geaardheid

Uit onderzoek blijkt dat pedofilie een aangeboren geaardheid is. Naar schatting heeft 1 tot 5% van de mannelijke bevolking pedofiele interesses. Pedofielen komen er vaak voor hun 18e levensjaar achter dat zij pedofiel zijn. Dit betekent dat er mogelijk duizenden tienerjongens in Nederland zijn die op dit moment worstelen met pedofiele gevoelens, zelfacceptatie en depressie. Ze durven niet uit de kast te komen. Er is een grote kloof tussen pedofielen en de rest van de samenleving. Dat is voor ons reden om het in Spuiten en Slikken te bespreken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s