Honderden aanwezig bij herdenking bolderkardrama

In Oss zijn in de buurt van de plek waar het bolderkardrama zich vanmorgen afspeelde honderden mensen bijeen gekomen. Bij een zee van bloemen en knuffels herdenken zij de slachtoffers.

Heftig ongeluk tussen trein en bakfiets in Oss

In Oss is een ernstig ongeluk gebeurd op een spoorwegovergang. Daar heeft een trein een bakfiets aangereden. Vier kinderen zijn daarbij om het leven gekomen. Ook raakten een kind en een volwassene zwaargewond. Het ongeluk gebeurde vanmorgen rond half 9 bij een spoorwegovergang vlakbij het station. In de elektrische bakfiets zaten kinderen die op de basisschool zitten. Waardoor het misging, is nog niet duidelijk. Onderzoekers zijn naar de plek van het ongeluk gestuurd om dat uit te zoeken.

Zo hoorden kinderen in Oss over het ongeluk

Het tragische ongeluk met de elektrische bakfiets in Oss heeft diepe indruk gemaakt, vertelt verslaggever Pim Sedee.