Kies je voor je familie of voor je vrijheid?

Hoe ingewikkeld is het om verbonden te blijven met je eigen gemeenschap als je anders wil leven? Theatermaker Nazmiye Oral maakte er de documentaire ‘Niet meer zonder jou’ over. Daarin vertelt ze haar moeder en de rest van het gezin hoe ze worstelt met de tradities en regels binnen de Turkse moslimgemeenschap. En tegelijkertijd de moeite die ze neemt om tóch verbonden te blijven. Een herkenbaar verhaal voor veel migranten. Aan tafel: Sahil Amar Aïssa (columnist).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s