De robotkloon van L.A. Raeven

De tweelingzussen Liesbeth en Angelique Raeven, die samen het kunstenaarsduo L.A. Raeven vormen, lieten een robotkloon van zichzelf bouwen. Een derde zus, dus eigenlijk. Haar naam is Annelies, en je kunt haar tegenkomen bij de tentoonstelling Robot Love in Eindhoven. Waar de meeste robots een soort hulpjes van mensen zijn, kan zij juist zelf wel een steuntje in de rug gebruiken: ze zit droevig in een hoekje te jammeren, en als je haar probeert te troosten kijkt ze je aan met een betraand gezicht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s