Burgemeester Halsema wil boerkaverbod niet gaan handhaven

Sinds dat ik mocht stemmen tot aan dat ik niet meer stemde en nog steeds, stemde ik op GroenLinks. Toen het nog echt links en… Wat groen is, is me nog steeds niet duidelijk, maar toen het nog links was. Het nieuwe progressief blijkt meer ruimte te willen creëren voor ultra conservatief, progressief rekening houden met degenen die ultra terug in de tijd willen.

We hebben het al gezien met burgemeesters die weigerden om kinderen het land uit te zetten, zo op te laten pakken en op het vliegtuig te zetten. En nu een burgemeester die een wet niet wilt uitvoeren die met religie te maken heeft.

Ik ben niet van plan dat te gaan handhaven…

Femke Halsema

Visser zegt dat niemand boven de wet staat. “Ook niet de burgemeester van Amsterdam. Dus zij zal ook de wet moeten handhaven”, benadrukt de staatssecretaris van Defensie.

nos.nl

https://platform.twitter.com/widgets.js

Ik ben benieuwd naar hoe dit zich zal vervolgen…

Gr. Lindau *