Voorbijgangers zien overval op atelier

De eigenaresse van het gistermiddag overvallen sieradenatelier Luz in de Czaar Peterstraat hoopt dat twee belangrijke getuigen zich melden bij de politie.

Rond 16.00 uur stonden twee van haar collega’s oog in oog met een man met een vuurwapen. ‘Hij heeft de telefoons ingenomen en heeft ze in eerste instantie in de WC gezet’, vertelt eigenaresse Marike Hauser. ‘Uiteindelijk heeft hij mijn collega meegenomen en mijn collega onder dwang van een pistool de vitrines laten leeghalen.’

Tijdens het leeghalen van de vitrines liepen er twee mannen langs het atelier. Mogelijk zijn dit belangrijke getuigen. ‘Mijn collega heeft nog een gebaar gemaakt omdat ze werd overvallen. De mannen hebben haar aangekeken, maar niet gereageerd. Wij zouden heel graag met hen in contact komen.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s