Bouterse stelt dat Gajadien politieke gevolgen moet dragen

President Desi Bouterse heeft aangekondigd dat de uitlating van Assembleelid Asiskumar Gajadien (waarnemend fractieleider VHP) politieke gevolgen zal hebben. Hij vindt de uitspraken kwetsend, beledigend, denigrerend en zeer onfatsoenlijk. Gajadien zei op 3 november dat de regering er werk van maakt om het volk in armoede te dompelen. Hij stelde dat de president jonge meisjes naar massagesalons stuurt. Bouterse heeft uitgelegd wat hij bedoelt met politieke gevolgen. In geen enkele constellatie zal de NDP in 2020 gesprekken voeren waar dit ‘politieke kuiken’ deel van uitmaakt gaf hij aan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s