Warrior King and the Roots Warriors in de oefenruimte

Een kleine terugblik naar de eerste opnamen in de oefenruimte. Wel een leuke bezigheid waar ik meer dimensie aan wil geven.

Dit is Warrior King, een buitenlandse artiest met naam en faam. Schande dat ik nooit eerder van hem hoorde. Een week na deze opname zag ik dat hij ergens in de VS uitgeroepen werd tot King of Reggae 2017.

Warrior King (born Mark Dyer) was born in Kingston Jamaica on 27 July 1979. He is a Jamaican reggae singer known within the Caribbean and internationally for his music that is focused on messages about education and uplifting women. Some of Warrior King’s best known hits include “Virtuous Woman” (2001), “Hold Da Faith” (2005), “My Life” (2005), “Can’t Get Me Down” (2005) and “Wanna Give You Love” (2009). “Never Go Where Pagans Go”(2002).

Den Haag, 24 januari 2019 – Een etentje van mijn neef in Ming Kee, een wandeling door de stad en toen Cremers Underground voor een biertje. Heerlijk…

Heb je iets te melden voor plaatsing, doe dat dan hier.

Advertenties