Brunswijk: NDP mag nooit meer aan de macht

ABOP en Seeka gaan samenwerken bij de verkiezingen van 2020. Brunswijk roept het volk op om de NDP in 2020 weg te stemmen. De paarse partij mag nooit meer aan de macht stelt hij.

Vice-president Suriname betreurt slechte bejegening

http://www.waterkant.net – De vice-president van de Republiek Suriname, Michael Ashwin Adhin, betreurt het voorval dat zich eergisteren heeft voorgedaan op het sportveld van Kamal Dewaker (KD). In dit filmpje is te zien hoe enkele mannen tijdens de toespraak van de vice-president op een agressieve manier dingen riepen als “Gwe fa a podium! en Pe a moni deh!”.

BOUTERSE STELT DAT GAJADIEN POLITIEKE GEVOLGEN MOET DRAGEN

President Desi Bouterse heeft aangekondigd dat de uitlating van Assembleelid Asiskumar Gajadien (waarnemend fractieleider VHP) politieke gevolgen zal hebben. Hij vindt de uitspraken kwetsend, beledigend, denigrerend en zeer onfatsoenlijk. Gajadien zei op 3 november dat de regering er werk van maakt om het volk in armoede te dompelen. Hij stelde dat de president jonge meisjes naar massagesalons stuurt. Bouterse heeft uitgelegd wat hij bedoelt met politieke gevolgen. In geen enkele constellatie zal de NDP in 2020 gesprekken voeren waar dit ‘politieke kuiken’ deel van uitmaakt gaf hij aan.

Belfort gaat confrontatie aan met president Bouterse

“Hoe lang gaat u nog door excellentie om verhaaltjes te vertellen?” vroeg Assembleelid Edward Belfort (ABOP) dinsdag aan president Desi Bouterse in De Nationale Assemblee. Belfort zei dat hij met ‘man to man’ confrontatie bezig is met de president.

Terwijl het Assembleelid bezig was met zijn betoog, verliet de president ’s lands vergaderzaal, gebarend met zijn wijsvinger boven zijn oor.