Anne werd stiekem gefilmd door haar trainer

Een trainer die aan een kind zit of een coach die seksuele dingen met kinderen wil doen. Dat mag natuurlijk niet maar het gebeurt soms wel. Anne van 15 heeft het meegemaakt. Zij zit op volleybal en werd stiekem gefilmd door haar trainer.

Onderzoekers hebben uitgezocht dat zo’n 1 op de 8 kinderen weleens te maken krijgt met seksueel ongewenst gedrag tijdens het sporten. Daarom is een speciale site geopend waar kinderen hulp krijgen en anoniem kunnen chatten met hulpverleners. https://chatmetfiersport.fier.nl/Categorieën:Welzijn, zorg en onderwijs

Tags: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: