Moordcomplot op Pim Fortuyn

Ik bezit géén rechten op deze documentaire. Alle rechten en credits gaan naar BNN. Ik heb deze versie enkel geüpload omdat het origineel niet meer beschikbaar is, en de YouTube variant van vrij slechte kwaliteit is. (Deze is nèt iets beter maar daar is ook alles bij gezegd.) En nog wel het belangrijkste; ik ben van mening dat iedereen het recht heeft om deze zaak vanuit verschillende perspectieven en opvattingen te zien, zo ook deze documentaire.Categorieën:Welzijn, zorg en onderwijs

Tags: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: