Johny is back !!

Het is eindelijk zover. Entertainer/acteur Johny English  komt binnenkort uit met zijn nieuwe dvd. Zijn eerste en tweede full movie, respectievelijk Dirty Money en mr. Hard Time waren een groot succes. English heeft eerder  ook een dvd uitgebracht met vijf korte filmpjes die ook een waarlijk succes is geworden.

Op sociale media staat Johny English ook bekend om zijn live programma ‘Sranan Tide’ waarin hij actualiteiten en feiten bespreekt, kortom de dingen van de dag aan de orde stelt. De onderwerpen zijn dan meestal, hoe kan het ook anders, over de politiek.

Op de vraag of hij gelieerd is aan een politieke partij, is English kort:

”Als de prijs juist is, wel.”

johny English

Naar zeggen van de acteur/entertainer heeft hij op sociale media ook een programma genaamd Pastor Johny English. Daarnaast heeft hij ook filmpjes die heel grappig zijn maar op keiharde feiten berusten. English zegt in gesprek met de krant dat hij nu hard bezig is met de opname van een nieuwe comedy dvd. In zijn programma’s via sociale media stuurt hij vaak een big up naar de redi ingi van Redi Ingi Unlimited Productions. Wie die persoon is, wil Johny English nog niet prijs geven maar nog geheim houden. Hij zegt wel dat het zijn general manager is.

Volgens English zijn er nog veel projecten van hem op komst. Wat betreft zijn nieuwe dvd geeft hij aan dat die dit jaar nog zal uitkomen en dat de release in België zal plaatsvinden. Zijn nieuwe full movie moet in december uitkomen.

“Suriname kan uitkijken naar mijn new release in december want het wordt een keiharde film”, verzekert hij. Ook de titel en de inhoud van de film wil hij nog niet prijsgeven.

door Ashley Lieveld

Steun meneer Soemo via bunq.me/meneerSoemoCategorieën:Mensen vertellen, sociale Media

Tags: , , , , , ,

2 replies

  1. Ik weet ZEKEEEERRRR dat ik die dvd moet lopen ik gun je wel en je zal zeker ver komen u bent een positieve man ik wens u alle gelukt

    Liked by 1 persoon

  2. Can ’t want!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: