Lewis Black explains religion

Lewis Niles Black is een Amerikaanse komiek, auteur, toneelschrijver, stemartiest, acteur en presentator. Black is voornamelijk bekend om zijn boze tirades waarin hij de spot drijft met politiek, religie, trends en culturele fenomenen. Verder presenteerde Black Comedy Centrals Lewis Black’s root of all Evil en maakte hij regelmatig zijn opwachting in het satirische programma The Daily Show met zijn column Back in Black with Lewis Black. Wanneer Black niet rondtoert verblijft hij in Manhattan, tevens bezit hij een woning in Chapel Hill, North Carolina.Categorieën:Muziek, kunst en cultuur

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: