DAG DER MIGRANTEN

De eerste zondag van september is uitgeroepen tot de “Dag der Migranten”. Op zondag 1 september 2019 werd deze dag voor de eerste keer gevierd. Het is een dag waarbij middels kunst, cultuur, dans en culinair de natie Suriname te zien is. Dit initiatief is voortgesproten uit een opmerking van president Bouterse dat herdenkingen, thans verspreid over het hele jaar, moeten worden gecentraliseerd. De “Dag der Migranten” zal een jaarlijks terugkerend karakter hebben.Categorieën:Overheid en samenleving

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: