Opening van de Wereldhavendagen

Het kan je nauwelijks ontgaan zijn: de Wereldhavendagen zijn van start. Rijnmond is het hele weekend aanwezig op een van de grootste evenementen van de stad. Zowel online, op de radio als op tv doet Rijnmond uitgebreid verslag van de Wereldhavendagen.

Vrijdag was vanaf 10:00 uur de opening van het evenement live te volgen op Radio Rijnmond met Erik Lemmers vanaf de Wilhelminakade.

Op zaterdag 7 september tussen 15:25 en 17:15 uur worden er spectaculaire demonstraties op de Maas live uitgezonden op de online kanalen van Rijnmond. ’s Avonds wordt vanaf 21:00 uur live op TV Rijnmond de Ode aan de Nacht uitgezonden tijdens de Nacht van de Kaap. Op zondag 8 september zendt Rijnmond op tv vanaf 17:30 uur een compilatie van de Wereldhavendagen uit. Die wordt ieder uur herhaald.

Jongeren

Straatvoetballer en YouTube-ster Soufiane Touzani opende het festival en dit is voor hem een hele eer.

“De Wereldhavendagen zijn schitterend. Er gaan mooie dingen gebeuren. Er is veel te doen. En ik heb gewoon mogen openen. Ik heb hier als kleine jongen ook gestaan en nu mag ik de presentatie doen. Schitterend!”

Wereldhavendagen: ‘Voor de lol naar de Botlekbrug’Categorieën:Kunst en cultuur

Tags: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: