Van alles te doen op de Wilhelminapier | Wereldhavendagen

De Wereldhavendagen zijn in volle gang en op de eerste dag doet reporter Farzana verslag vanaf de Wilhelminapier.

Wat is pulsvissen? | Wereldhavendagen 2019

Je hebt het er vast over gehoord; pulsvissen, maar wat houdt deze manier van vissen precies in? Daar kan Cor Vonk je alles over vertellen. Hij werkt al zeventien jaar op een pulsviskotter. Wil je Rotterdamse verhalen volgen? Abonneer je (gratis) op ons kanaal!

Marine jaagt op drugssmokkelaars op de Wereldhavendagen

Hoe bevrijdt de marine een koopvaardijschip van piraten? Hoe worden drugssmokkelaars achtervolgd? Hoe gaan hulpdiensten te werk bij een ongeluk op het water?Rijnmond was zaterdagmiddag live bij de demonstraties op de Nieuwe Maas tijdens de Wereldhavendagen. Kijk hieronder naar dansende speelboten, een jacht op drugssmokkelaars, roeiers onder de Erasmusbrug en stuiterende waterscooters.

Helikopter laat loods zakken op de Wereldhavendagen

Hoe bevrijdt de marine een koopvaardijschip van piraten? Hoe worden drugssmokkelaars achtervolgd? Hoe gaan hulpdiensten te werk bij een ongeluk op het water?Rijnmond was zaterdagmiddag live bij de demonstraties op de Nieuwe Maas tijdens de Wereldhavendagen. Kijk hieronder naar dansende speelboten, een jacht op drugssmokkelaars, roeiers onder de Erasmusbrug en stuiterende waterscooters.Categorie├źn:Muziek, kunst en cultuur

Tags: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: