Dodelijke steekpartij bij metrostation Capelsebrug

“Ik dacht dat het gewoon een normale ruzie was, hoe gek het ook klinkt”, zegt een ooggetuige van de steekpartij op metrostation Capelsebrug. Maandagmorgen kwam een man om het leven nadat hij neergestoken werd. Getuigen hoorden hem roepen: “Ga je mij nou steken?”

“Ik stapte uit de metro en er was een woordenwisseling tussen twee mannen”, vertelt een getuige. “Eén van de heren werd neergestoken, de dader is ervandoor gedaan.”

Dode bij steekpartij metrostation Capelsebrug

Volgens de ooggetuige was de ruzie aanvankelijk niet bijzonder opvallend. “Alsof je tegen iemand opbotst. Maar het was toch ernstiger achteraf. Het ging heel snel. Ik heb zo veel mogelijk aan de politie uitgelegd. Zulke gekken moeten opgepakt worden.”

Hulpverleners hebben nog geprobeerd het slachtoffer te reanimeren. “Ze hebben alles gedaan om deze man te redden. Pet af voor de politie en ambulancepersoneel.”

Advertenties