Ergerend en zeer denigrerend

Bung furu figuur no sabi sang politiek e houd in… ’t Is ergerend en denigrerend voor ons geliefde land Suriname. Dus niemand mag ’t goede dat de regering doet of heeft gedaan aankaarten. Doet men dat wel, dan wordt men aangevallen op Social Media DMV, een gestructureerd team vanuit Suriname met een paar gasten die buiten Suriname vertoeven.

Men wilt jou dus op zo’n laffe en lage wijze het zwijgen opleggen, wat volstrekt niet werkt. Men schroomt er zelfs niet voor om je onderneming te ondermijnen door middel van verspreiding van vals nieuws.

Foei toch! Is dit het niveau van politiek bedrijven in Suriname? Hoe laag zijn bepaalde gasten gevallen? En dan heb je weer die ene gast die vanuit Nederland z’n video’s maakt die alleen anti-regering zijn… Vriend, je mag, ’t is jouw volste recht… maar ga jij persoonlijk op de man af? Gewoon tegen een burger die zijn belastingen op tijd betaalt en zijn regering steunt en promoot? Iemand die zijn onderneming heeft en hard werkt? Nee man, jij bent naar mijn inziens gewoon een lulpiet, een betaalde provocateur die niet spoort en gewoon in the picture wilt zijn ten koste van anderen.

Aan degenen met wat gezond verstand wil ik dit meegeven: Kijk om u heen en beslis zelf, en begrijp dat de NDP er altijd aan heeft gewerkt en nog steeds doet om Suriname tot ontwikkeling te brengen, om de onafhankelijkheid te verzilveren…

Sammy Doerga big up yourself met #AloeRotie #DoorDeBank #BallRoomEnergy #FbPageCategorieën:Di Real English

Tags: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: