Tinderen gaat gewoon door in tijden van corona

Barre tijden voor singles want fysiek afspreken met je nieuwe date is natuurlijk uit den boze, zo waarschuwde Tinder ook zijn gebruikers, maar er valt digitaal nog genoeg te beleven.

‘Kijk mensen met een relatie kunnen gewoon even naar elkaar toe of gaan gewoon met z’n tweeën thuis zitten, dat stukje liefde blijft gewoon in je leven. Terwijl ik ook net aan het daten was met een jongen uit Twente, die nu even bij zijn moeder woont, en die zie ik nu gewoon niet’, vertelt Lieke Malcorps die samen met Lisa Mosmans en Timo Harmelink de podcast Datevermaak maakt over daten anno 2020.

En in deze tijden is het natuurlijk de vraag; hoe doe je dat nu met de corona-uitbraak? Malcorps: ‘Wij denken dat skype-daten de trend wordt. Dus je moet wel even nadenken wat je aandoet en dat de achtergrond er goed uit ziet. Maar dat kun je als eerste date natuurlijk ook doen, wat best heel spannend is.’