Rijnmond Filmrol – Shariff Nasr

Film: Little Noah’s Last Adventure. De Rotterdamse regisseur Shariff Nasr werkt momenteel aan zijn eerste lange speelfilm met de werktitel Haram. De film draait op tragikomische wijze om de Marokkaanse zwijgcultuur. Hoewel de film zich in Rotterdam afspeelt, zal een groot deel van de opnames plaats vinden in Amsterdam. Een financiële afweging, ingegeven door het verdwijnen van het Rotterdams Mediafonds. In Rijnmond Filmrol richt Nasr zijn blik op de Rotterdamse filmsector en bekijken we zijn meest recente korte film Little Noah’s Last Adventure.Categorieën:Muziek, kunst en cultuur

Tags: , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: