YOGYAKARTA, Indonesië: Kraton, Taman Sari & Jogja’s nachtleven (ondertitels)

Eindelijk Yogyakarta, Indonesië! Yogyakarta (of Jogja en Jogjakarta) is een van de beste reisbestemmingen in Indonesië, omdat het zich in een gebied vol attracties bevindt. We beginnen de reis met een bezoek aan Kraton (het Sultan’s Palace – ja, Yogja is een monarchie!) En de verschillende locaties, waaronder de prachtige Taman Sari. We zien zelfs batik worden gemaakt 😍. Vanaf daar lopen we door het Kraton-gebied en ontdekken we oude ruïnes en de verborgen moskee. ‘S Avonds gaan we naar het Alun Alun Kidul-plein, waar het tot leven komt met de neonauto’s.Categorieën:Welzijn, zorg en onderwijs

Tags: , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: