Minister van Ark: “Mondkapjes dienen geen medische reden maar om ons gedrag te beïnvloeden”

Foto door Anna Shvets op Pexels.com

U hoort het goed. Dit wordt echt gezegd. Tijdens een live stream kwamen Minister van Medische Zorg, ene Tamara van Ark, en Burgemeester van Nijmegen Hubert Bruls aan het woord. Er zit geen woord Spaans tussen. Deze mensen willen ons muilkorven, niet om medische redenen, maar om ons gedrag te manipuleren. Wij moeten een experiment ondergaan als burgers, met gevaarlijke mondkapjes die veel levensjaren kosten, om zo ons gedrag te beïnvloeden. Ook willen ze experimenteren om “achter de deuren van onze huizen te kijken”. Bijvoorbeeld in het geval van feestjes voor jongeren. Dit zijn Satanisten aan het werk. Zonder een spier te verrekken lichten ze hun smerige plannen toe voor de camera. Men begrijpt het toch niet…Denkt men. En dat alles voor het lichtste griepvirusje ooit waar niemand dood aan gaat. Waar de gewone griepcijfers blijven? Joost mag het weten.

Belangrijk! Lees dit artikel: commonsensetv.nl/verplichte-mondkapjes-bij-wet-niet-mogelijk/