‘Grapperhaus alleen maar ongeloofwaardiger geworden’

Foto door Rosemary Ketchum op Pexels.com

Ferd Grapperhaus moest zich in een debat verantwoorden na foto’s van zijn bruiloft waarop hij en gasten dicht bij elkaar stonden. Politiek commentator Wouter de Winther vertelt in Afhameren dat hij vindt dat de minister niet geloofwaardig door kan gaan.

Grapperhaus diep door het stof: ‘Zichtbare deuk’

Minister Grapperhaus ging woensdagavond diep door het stof tijdens een debat waarin hij spijt heeft betuigd aan de kamer omdat hij de maatregelen niet naleefde op zijn bruiloft. Volgens politiek commentator Wouter de Winther is het met een sisser afgelopen voor de minister.

Zien: emotionele Grapperhaus zegt weer sorry

Een emotioneel moment voor minister Grapperhaus in de Tweede Kamer tijdens een debat woensdagavond. Als hij spijt betuigt aan de Kamerleden wordt het hem te veel.