We moeten ons NU laten horen voor een duurzame en eerlijke economie

Kom op 22 oktober mee naar Amsterdam om foute handelsverdragen zoals CETA en TTIP te stoppen!

https://www.facebook.com/events/1142084455871884/

Laten we samen reizen en Rotterdam vertegenwoordigen op de demonstratie voor duurzame en eerlijke handel en tegen foute handelsverdragen. Via deze pagina gaan we NS groupsretour regelen zodat we niet meer dan 7 euro betalen voor een retourticket. Ga je met de auto en heb je plek over? Laat het dan ook even weten.

Om 11 uur in de ochtend ontmoeten wij elkaar voor de ingang van Rotterdam Centraal.

De Nederlandse regering staat op het punt allerlei foute handelsverdragen te tekenen. TTIP, CETA en TiSA zetten onze toekomst op het spel. Sluit je aan bij onze beweging en kies voor een duurzame economie, echte banen en veilig voedsel, boven de belangen van grote bedrijven.

Wat staat er op het spel?

TTIP is het vergaande handelsverdrag met de VS, dat de toekomst van ons voedsel, klimaat en werk bedreigt. Over TTIP wordt achter gesloten deuren onderhandeld. Het verzet groeit nog steeds, TTIP wankelt en wij kunnen de genadeslag geven.

CETA is de Canadese variant van TTIP, en staat op het punt getekend te worden. CETA bedreigt op dezelfde manier onze economie en democratie. Daarnaast is CETA TTIP via de achterdeur, want 80% van de Amerikaanse bedrijven zit ook in Canada en kan dan zo tóch Europa in komen.

TiSA is een internationaal dienstenverdrag, dat onze zorg en ons onderwijs, onze energie en ons water in de uitverkoop doet. TiSA levert onze publieke diensten uit aan de markt.

Kom met ons in actie. Als we deze foute handelsverdragen NU niet stoppen, schrijven multinationals ons de wet voor. Kom op 22 oktober naar het Museumplein in Amsterdam en stop foute handelsverdragen.

Deze demonstratie wordt onder andere georganiseerd door de FNV, Greenpeace, Transnational Institute, foodwatch, SOMO, Milieudefensie en de Consumentenbond.

Gerelateerd: Geen reset voor TTIP, ze gaan gewoon door… tijd voor hooivorken