Klompok TV op Facebook

Laten kan ik het niet. Elke dag muziek maken vind ik saai, elke dag met de film bezig zijn ook. Dat hou ik never nooit niet vol.

Lindau *, 6 mei 2016

Elke dag, kleine stukjes, per onderdeel. En op den duur komt alles bij elkaar en wordt het één geheel. In ene jaar, wordt hard werken voor zover ik kan.

Op deze blog van alles geprobeerd en uiteindelijk zit ik op toch Facebook. ‘k Had klompok.com maar geen zin om mee verder te gaan; creatiefrotterdams.net, iets te beperkt in target; dus nu vertel ik het nieuws maar hier en ga ik hier verder met prietpraat en creatief bezig zijn. Je weet hoe ik ben.

Een aantal van mijn schrijfsels van creatiefrotterdams.net hiernaartoe gecopy/paste. Het blog plus Facebookpagina ga ik binnenkort deleten.

Ik heb plannen, veel meer plannen, maar voorlopig maak ik filmpjes en ben ik nodig ergens als reggaebassist, dan ben ik daar. Muziek is ook iets waar ik niet zonder kan.

Dus de komende tijd zal ik voorlopig hier te vinden zijn: facebook.com/KlompokTV

Klompok TV op Facebook, 30 november 2016

Leuk is dat je tegenwoordig live kunt gaan op Facebook. De komende tijd ga ik alle mogelijkheden onderzoeken…

Deze blog, meneer Soemo, is eigenlijk het voorbeeld van wat we willen bereiken. Een knipselkrant, dus eigenlijk nieuws delen en verspreiden en de films vormen voorbeelden. Beelden gemaakt door profs en om te delen. Wat we mogen embedden, embedden we. Een soort verzamelplek van voorbeelden op alle mogelijke filmgebieden, maar ook belangrijke informatie en leerstof.

Logo van het filmproject Klompok TV

Zodra tijd vrij komt, schrijf ik het kenniscentrum bij en die zal gericht zijn op creativiteit, mensenkennis en samenwerking. In een woord ‘vorming.’

We zoeken nog een vrijwilliger om de Knipselkrant bij te houden zodat er dagelijks nieuws is en er zijn een aantal mensen die hun visie op de samenleving geven vanuit de verschillende invalshoeken in de categorie Mensen vertellen. Subcategorie Praatje met Lindau * onder Mensen vertellen is mijn kletsgedeelte, schrijven en uiting geven aan vind ik ook wel wat. Kan ik ook heel creatief in zijn.

En dan is er nog de pagina Lekker eten. Ik zou mijn roots niet in het Verre oosten hebben als ik het onderwerp eten niet zou bespreken. Ikzelf heb nog nooit klachten gehad over mijn kookkunst. Koken vind ik een fantastische bezigheid als er eters en afwassers zijn. Oh, wat heb ik toch een hekel aan de afwas, daarom kook ik ook altijd zo min mogelijk. Misschien voeg ik een subpagina recepten toe. Misschien.

Zodra ik kan, eet ik graag buiten. Dat gebeurt de laatste tijd helaas niet vaak, maar de mensen die waanzinnig kunnen koken, die vermeld ik hier. Gevraagd en ongevraagd, behalve Chinezen. deze mensen vraag ik altijd of ik ze mag vermelden. Sta je met je zaak hier niet vermeld, dan ben ik nog niet bij je geweest of vind je eten niet goed genoeg.

En verder? Voorlopig zijn de toekomstplannen nog vaag en moeten een aantal zaken nog uitgedacht worden. Als ze wat concreter worden, zal ik er zeker melding van maken.

Voorlopig is dit wat ik kwijt wil en hou vooral Klompok TV op Facebook in de gaten…

Groet, Lindau *Categorieën:schrijfsels

Tags: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: