Hoe overleef ik zonder smartphone?

Deelnemers van het experiment “24 uur met volle aandacht” van Studio Marcha kicken vandaag af van hun smartphoneverslaving. De hele dag staat hun telefoon uit. De deelnemers willen op deze manier stil staan bij hun telefoonverslaving. Ze zijn niet bereikbaar voor familie en vrienden. Hoe bevalt het offline zijn hen?

Hans Huiting, Ruth Koops van ’t Jagt en Femmie Linthout bereidden zich goed voor op het experiment, toch viel het hen deze ochtend zwaar. “Normaal grijp ik naar het nachtkastje, naar mijn telefoon, maar vandaag lag daar niks”, aldus Hans.

Toch levert het leven zonder smartphone wat op. Zo zegt Ruth zich beter te kunnen focussen op haar werk. Zij denkt erover na om de volgende keer weer mee te doen: Het experiment vindt plaats op elke 12e en 24e van de maand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s