Man pakt wapen af van Tennessee-schutter

De man die de schutter in Tennessee gisteren zijn wapen afpakte, handelde uit eigenbelang. Dat zei James Shaw Jr., vader van een kind van 4, over zijn heldendaad tijdens een persconferentie, twaalf uur na de schietpartij. “Ik vocht niet tegen hem om iemand anders te redden, dat is misschien niet zo bewonderenswaardig.”

In de nacht van zaterdag op zondag plaatselijke tijd opende een halfnaakte man het vuur op bezoekers van een restaurant van fastfoodketen Waffle House in de staat Tennessee. Vier mensen kwamen daarbij om het leven; twee slachtoffers werden op de parkeerplaats doodgeschoten, twee anderen in het restaurant. Nog eens vier mensen raakten gewond. Toen de AR-15 van de dader blokkeerde, wist Shaw het vuurwapen in een worsteling af te pakken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s