Film ‘De Druk’

De film ‘De Druk’ gaat op donderdag 26 oktober in première in Theater Zuidplein. De film gaat over het leven op straat en het maken van verkeerde keuzes. In de film wordt een fictieve versie van Reggery Gravenbeek’s levensverhaal vertelt. Ondanks dat hij uit een omgeving komt waar veel jongeren in de criminaliteit belanden, stond hij bekend om zijn aanleg voor sport. Als tiener was hij dan ook een positieve voorbeeld voor de kinderen in zijn buurt. De film is mede tot stand gekomen dankzij een bijdrage van OPEN Rotterdam en gemeente Rotterdam. Eerder is de film als twee-delige serie uitgezonden op OPEN Rotterdam, waaronder deze eerste aflevering.

Film ‘De druk’ – deel 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s