Achtervolgd tijdens Halloween 🎃| De waarheid over killerclowns

Rond Halloween zie je ze op Instagram overal: killerclown-accounts. Clowns die je rond Halloween opwachten, achtervolgen en héél erg laten schrikken. Hoe veel killerclown-accounts zijn er? Gaan de clowns rond Halloween ook echt op pad? En wat gebeurt er als je zo’n clown achter je aan hebt? Danny en Nisrine van NOS Stories zochten het voor je uit.

Waarom zou je de straat op gaan om mensen de stuipen op het lijf te jagen? Dion Varossieau is killerclown en legt het aan ons uit: “Ik krijg een kick van mensen bang maken.” Vroeger ging hij verkleed als killerclown de straat op, nu doet hij dat als professioneel acteur. “Het leuke van een clown is dat ‘ie heel toegankelijk is. Daardoor kun je mensen juist extra laten schrikken.”

Advertenties