Schokkend: hier schiet politie Ohio-schutter dood

De autoriteiten hebben een video vrijgegeven van het moment dat agenten de Ohio-schutter doodschieten. Connor Betts doodde in de uitgaanswijk van Dayton negen mensen en nog eens 26 raakten gewond.

In korte tijd twee aanslagen in de Verenigde Staten

In korte tijd zijn er in de Verenigde Staten twee aanslagen geweest. Bij de aanslagen zijn zeker 30 mensen om het leven gekomen. Het is nog onduidelijk of de aanslagen iets met elkaar te maken hebben.

US Shootings: Mass shootings in Ohio and Texas in a matter of hours

There have been two deadly mass shootings in the United States in a matter of hours. In the first incident, 20 people were killed and 26 injured at a busy mall in El Paso, Texas. A few hours later, nine people were gunned down and 26 others wounded when a man opened fire in the state of Ohio. Natasha Hussain has the details.