Politiechef bezorgd over bewapende jongeren

Jongeren die zich bewapenen met een mes, ermee dreigen in video’s en ook daadwerkelijk steken. De politie maakt zich grote zorgen over een straatcultuur die aan het veranderen is. ‘Je ziet dat het op deze manier gewoon uit de hand aan het lopen is.’

‘Soms zie je jongeren onder de vijftien jaar die al met een mes rondlopen. Het wapenbezit zelf, het bij zich dragen van messen, begint gemeengoed te worden’, aldus hoofdcommissaris Frank Paauw vandaag in het AT5-programma Het Verhoor.

Doodgestoken Jay-Ronne (18) herdacht in Zuidoost

Jay-Ronne Grootfaam, de 18-jarige jongen die deze week om het leven is gekomen bij een steekincident in Zuidoost, is vandaag door familie, vrienden en kennissen herdacht. Zij kwamen samen bij de flat Florijn, de plek waar hij dinsdag werd neergestoken.

Slachtoffer steekincident Zuidoost overleden

De jonge man die gisteravond slachtoffer was van een steekincident bij de flat Florijn in Zuidoost, is vandaag overleden.

Het steekincident vond gisteravond plaats rond 19.15 uur. Het slachtoffer werd direct gereanimeerd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Vanmorgen kwam naar buiten dat het slachtoffer in kritieke toestand verkeerde. Maar in de loop van de ochtend is hij alsnog overleden.Categorieën:Overheid en samenleving

Tags: , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: