Neen‼ We zijn allen 1 mensenras‼

Doorgedraaide uitgedroogde garnaleninstinct moeten jullie hebben in plaats van hersens om het blanke ras tot nu toe verantwoordelijk te houden voor wat meer dan 100 zoveel jaar terug gebeurde tijdens de slavernij… Feit is, we zijn nu hier‼ De strijd is allang gestreden… Onze voorouders hebben hiervoor gebloed en gewonnen ook‼ Vraag is: hoe verder?

Mijn suggestie: ik denk niet dat zij het op prijs zouden stellen dat bepaalde gasten die aandacht zoeken, naam willen dragen en als mietjes en kutwijven van de daken schreeuwen om schadevergoeding ‼

Neen‼ We zijn allen 1 mensenras‼

Wat er gebeuren moet is dat wij als negers waarlijk een eenheid moeten vormen‼ Let wel: het waren negers die negers doorverkochten aan blanken. Het zijn negers die negers verraden. De eerste stap is genezing bij ons zelve‼ en dat door zelf te accepteren dat niet elke neger jouw broeder is en niet elke blanke jouw vijand‼

We can all live as 1 people‼

Maar Nee!! Er móeten gasten zijn die leuteren ‼ Mijn welgemeende advies naar Europa en Rotterdam toe is dat Silvana Simons naar Libië moet en dr Umar Johnson van New York naar Saudi Arabië. Gaan jullie daar je rotzooi uitkraaien‼ Verder mijn Afro broeders en -Zusters. Laten wij bruggen naar elkander bouwen en geen muren, laten wij liefde delen en geen haat… Het verleden doet pijn, maar de leer daar uit getrokken… Liefde en geduld zijn de beste medicijnen… Voelen jullie mijn woorden beste volgers? Lezers?

Mijn Naam is Johny Griffith I practice what I preach… Ik geloof in gelijke kansen en niet in gerechtigheid… Ik geloof in liefde en de kracht daarvan…

Weest u vrij een comment achter te laten…

One love.Categorieën:Di Real English

Tags: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: